Перехватова, Н. В.Слюсаренко, О. В.2013-01-302013-01-302001Перехватова, Н. В. Аналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловості / Н. В. Перехватова, О. В. Слюсаренко // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 р. - К. - 2001. - Ч. 2. - С. 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5816В повітря робочого цеху м’ясокомбінатів надходять: аміак, сірководень,фенол, кетони, сажа, меркаптани, оксид вуглецю, діоксид сірки, пил тощо. Ці речовини наносять значну шкоду здоров’ю людини та навколишньому середовищу. Проводився аналіз методів очищення потоків від пилу та неприємного пахучих речовин, розглядається переваги та недоліки пилогазоочисних установок, робляться висновки про ефективність їх застосування для очищення викидів, що утворюються при різних технологічних процесах.харчові жириаміаксірководеньфенолкетонисажамеркаптанитехнологічні процесиdietary fatsammoniahydrogen sulfidephenolketonescarbon blackmercaptansprocessesкафедра екологічної безпеки та охорони праціАналіз проблеми очищення газопилових викидів у м’ясній промисловостіThesis