Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро Миколайович2013-12-262013-12-262005Пасічний, В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харчова промисловість. – 2005. - № 4. - С. 61-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12519У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.otherконсервикарагінаним’ясо птиціcannedcarrageenanpoultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиціArticle