Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці - Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович (My University, 2005)
У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
Keywords: консерви; карагінани; м’ясо птиці; canned; carrageenan; poultry; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів