Розроблення інформаційної системи підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату - Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Чорноплеча, Анна Євгеніївна (My University, 2022)
У роботі створена в інформаційна система підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату, що забезпечує оперативну обробку замовлень від виробничих відділів та дозволяє контролювати надходження сировини для виконання планових задач
Keywords: інформаційна система; СКБД MySQL; web-інтерфейс; information system; DBMS MySQL; web interface; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки