Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій Володимирович2014-06-052014-06-052013Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тіста / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 160–162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14839У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста. Іn this paper, the optimum percentage addition of mashed raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene «Carrot Honey" to the mass of dough.uk-UKпісочне печивоshortbreadпюре сирої морквиmashed raw carrotsкаротиновмісний наповнювачfiller containing caroteneресторанне господарствоrestaurant managementкафедра готельно-ресторанної справиВплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тістаThesis