Дацька, Наталія ВасилівнаБондаренко, Світлана ПетрівнаПодобій, Олена Валеріївна2014-10-232014-10-232014Дацька, Н. Функціональний кисломолочний напій / Н. Дацька, С. П. Бондаренко, О. В. Подобій / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17557У сучасному світі у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування за своєю гостротою і значимістю стоїть на одному з перших місць у світі. In today's world due to pollution problem of functional foods in their severity and significance is on One of the first places in the world.otherфункціональне харчуваннямолочна основакисломолочний напійfunctional foodmilk-basedfermented beverageкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра харчової хіміїФункціональний кисломолочний напійOther