Стадник, Світлана БогданівнаМоренець, Аліна ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2020-01-312020-01-312018Розроблення нового асортименту помадно-кремових цукерок із застосуванням ягідної сировини з підвищеним вмістом флавоноїдів / С. Б. Стадник, А. О. Моренець, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Інновації у виробництві, зберіганні та переробці рослинницької сировини : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 50-річчю створення кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва імені проф. Б. В. Лесика та 120-річчю НУБіП України, 26–27 червня 2018 р. – 2018. – С. 140–142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30581Проведений аналіз хімічного складу пюре плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості. Встановлено доцільність використання пюре з плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості при створенні технологій нового асортименту помадно-кремових цукерок з підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, оригінальними смаковими властивостями, подовженим терміном зберігання за рахунок використання дослідженої ягідної сировини як джерела натуральних барвників, органічних кислот, вологоутримуючих агентів, ароматичних речовин, антиоксидантів та консервантів.ароніябіологічно-активні сполукижимолостьжуравлинапомадно-кремові цукеркичорноплідна горобинафлавоноїдикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівaroniabiologically active compoundshoneysucklecranberrypomade-cream candychokeberryflavоnoidРозроблення нового асортименту помадно-кремових цукерок із застосуванням ягідної сировини з підвищеним вмістом флавоноїдівThesis