Frolova, NataliaUkrainets, Anatoliy2024-11-052024-11-052018Frolova, N. Development of methods of production in natural aromatic production / N. Frolova, A. Ukrayinets // Ukrainian food journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 4. – Pp. 692–701.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45372Аналітичні та експериментальні дослідження на методи виділення природних джерел аромату з отриманням проведено індивідуальні смакові речовини. Продемонстровано переваги фракційної дистиляції та препаративної хроматографії.The analytical and experimental researches on methods of natural aroma sources separation with obtaining individual flavoring substances were conducted. Advantages of fractional distillation and preparative chromatography were demonstrated.enароматефірні оліїхроматографіяфromatessential oilschromatographyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїDevelopment of methods of production in natural aromatic productionArticlehttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540