Шиганова, Олександра Юріївна2021-09-172021-09-172021Шиганова, О. Ю. Розроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Юріївна Шиганова ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 140 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35339otherНАССРвиробництвоудосконаленнясир бріДСТУ ISO 22000:2007система управління безпечністюкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007Other