Пасічний, Василь Миколайович2013-12-262013-12-262003Пасічний, В. М. Визначення споживчої вартості комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 81-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12522У цій статті наведено приклад розрахунку споживчої вартості та результати обрахунку групи паштетних, варених і варено-копчених ковбас за алгоритмом рангового оцінювання комбінованих м`ясопродуктів, а також дано аналіз запропонованого нижче методу комплексного рангового оцінювання харчових продуктів і, зокрема, комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. This article provides an example of calculating the use value and the results of the calculation by group paste, boiled and boiled-smoked sausages by estimation algorithm combined meat products, as well as an analysis of the proposed method is integrated comprehensive rank evaluation of food and, in particular, the combined meat products given chemical composition.otherхарчова цінністьпаштети м’ясніковбаса варенаспоживча вартістьnutritional valuemeat pasteboiled sausagesconsumer valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВизначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктівArticle