Нові надходження № 2 (лютий): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2019)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у лютому 2019 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Електронна версія інформаційного бюлетеня "Нові надходження" публікується на сайті бібліотеки в розділі "Інформаційна діяльність". Щомісячно з 25 по 27 число, проходять виставки нових надходжень в науковому читальному залі. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам і студентам вищих навчальних закладів.
Keywords: нові надходження; new incomings