Енергозбереження в цукровій промисловості - комплексна інноваційна задача - Василенко, Тетяна Петрівна (My University, 2013)
Сучасний цукровий завод являє собою єдиний енерготехнологічний комплекс (ЕТК), до складу якого входять взаємопов’язані системи виробництва та споживання теплової та електричної енергії.
Keywords: енергозбереження; цукрова промисловість; виробництво; энергосбережения; сахарная промышленность; производство; energy saving; sugar industry; production