Дятлов, Дмитро ОлеговичКлючко, Олександра ІгорівнаБіла, Галина Миколаївна2016-10-052016-10-052016Дятлов, Д. О. Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах / Д. О. Дятлов, О. І. Ключко, Г. М. Біла // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24327У природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівмоніторингнітратихарчові продуктиmonitoringnitratesfoodМоніторинг вмісту нітратів у харчових продуктахOther