Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах - Дятлов, Дмитро Олегович; Ключко, Олександра Ігорівна; Біла, Галина Миколаївна (My University, 2016)
У природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; моніторинг; нітрати; харчові продукти; monitoring; nitrates; food