Інвестування в основні засоби виробництва : стан та проблеми на підприємствах харчової промисловості - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2008)
Досліджено стан та виявлено проблеми інвестування основних засобів виробництва на підприємствах харчової промисловості.

The position and problems of fixed assets of production investing on food industry enterprises are investigated.
Keywords: джерела фінансування; інвестування; основні засоби; харчова промисловість; підприємства; основний капітал; sources of financing; іnvesting; fixed assets; food industry; enterprises; fixed capital; кафедра маркетингу