Порівняльна характеристика солодів, одержаних із ярого та озимого ячменів - Кошова, Валентина Миколаївна; Бартошак, Андрій (My University, 2014)
Стаття присвячена використанню озимого дворядного ячменю для виробництва світлого пивоварного солоду. This paper is devoted to the use of double row winter barley for the production of light malt brewing.
Keywords: ярий ячмінь; озимий; замочування; солодорощення; солод; spring barley; winter; soaking; solodoroschennya; malt; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства