Кошова, Валентина МиколаївнаБартошак, Андрій2014-04-152014-04-152014Кошова, В. М. Порівняльна характеристика солодів, одержаних із ярого та озимого ячменіви / В. М. Кошова, А. В. Бартошак // Хранения и переработка зерна. – 2014. - № 2 (179). - С. 48–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13982Стаття присвячена використанню озимого дворядного ячменю для виробництва світлого пивоварного солоду. This paper is devoted to the use of double row winter barley for the production of light malt brewing.otherярий ячміньозимийзамочуваннясолодорощеннясолодspring barleywintersoakingsolodoroschennyamaltкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПорівняльна характеристика солодів, одержаних із ярого та озимого ячменівArticle