Інформаційні технології маркетингових комунікацій на підприємстві - Шаповал, Олена Федорівна; Савкова, Катерина Геннадіївна (My University, 2016)
У статті наведені результати дослідження використання Інтернет-технологій в системі маркетингових комунікацій підприємства. The article dedicated to research the ways of using Internet information technologies at the enterprise marketing communication system.
Keywords: кафедра маркетингу; інформаційні технології; Інтернет-технології; модель маркетингової комунікації; information technologies; Internet-technologies; enterprise; marketing communication model