Дизайн Web-сторінок: HTML+CSS - Шикула, Олена Миколаївна (My University, 2017)
Викладено основи мови розмітки гіпертекстових документів (HTML), основні прийоми і методи розроблення та оформлення дизайну Web-сторінок засобами HTML; висвітлено основні способи використання CSS-стилів оформлення зовнішнього вигляду HTML-документів.
Keywords: Web-дизайн; HTML; CSS; Web-сторінка; Web-сайт; Web design; Web page; Web site