Погорєлов, Іван Сергійович2023-04-252023-04-252023Погорєлов, І. С. Розроблення рецептури булочного виробу з гречаним борошном та його впровадженням в проєкті хлібозаводу в м. Бровари Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Погорєлов Іван Сергійович ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40366otherгречане борошнопродукти переробки гречкивироби функціонального призначенняхліб «Чумацький»паляниця «Кременецька»батон «Тернопільський новий»булочка «Гречана»Grechana bunbuckwheat flourbuckwheat processing productsfunctional productsChumatsky breadKremenetska breadTernopil novy loafкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури булочного виробу з гречаним борошном та його впровадженням в проєкті хлібозаводу в м. Бровари Київської областіOther