Приймаченко, Діана Тарасівна2021-09-202021-09-202021Приймаченко, Д. Т. Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення на основі ячмінного солоду з додаванням цільнозернового борошна спельти : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Діана Тарасівна Приймаченко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 128 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35361otherоздоровчі продуктиспельтове борошносолодові хлібціячмінний солодзернова сировинахарчуваннякафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення на основі ячмінного солоду з додаванням цільнозернового борошна спельтиOther