Організація бази знань експертної системи ситуаційного управління браго- ректифікаційною установкою в складі АСУ (Автоматизованої системи управління) - Кофанова, Н. В.; Кишенько, Василь Дмитрович; Смітюх, Ярослав Володимирович (My University, 2012)
Розглядаються питання розробки інтелектуальної системи керування брагоректифікаційною установкою. The questions of development of intellectual control system home-brewed beer rektifikaciynoy setting are examined.
Keywords: спиртове виробництво; інтелектальне керування; база знань; alcoholic production; intelektal'ne management; base of knowledges; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка