Харчишина, Олена Володимирівна2012-09-262012-09-262011Харчишина, О. В. Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України / О. В. Харчишина // Економіка Криму. – 2011. – № 2. – С. 56 – 63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3023Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.otherсоціальна відповідальністьхарчова промисловістьорганізаційна культурасистема управлінняінвестиціїінноваційна діяльністьсоциальная ответственностьпищевая промышленностьорганизационная культурасистема управленияинвестицииинновационная деятельностьsocial responsibilityfood industryorganizational culturemanagement systeminvestmentinnovation activitiesЕкономічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості УкраїниArticle