Кочерга, Валентина ІванівнаНазар, Мар'яна Ігорівна2012-09-092012-09-092011Кочерга, В. І. Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція, 19 травня, 2011. – ХДУХТ, 2011. - C. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2434Розглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.uk-UKфітокомпозиціїphytocompositionsбісквітний напівфабрикатборошняні сумішіbiscuit semi-finished productflour mixesУдосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозиційThesis