Бутова, Єлизавета Олександрівна2024-03-112024-03-112023Бутова, Є. О. Проєкт хлібозаводу в місті Кам'янське Черкаської області з впровадженням традиційних способів тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бутова Єлизавета Олександрівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42127ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібзаводтрадиційні способи тістоприготуваннятунельні печіротаційна пічпродукція хлібобулочнахліббатонрогаликборошноякістьстратегіямаркетингекономікаПроєкт хлібозаводу в місті Кам'янське Черкаської області з впровадженням традиційних способів тістоприготуванняOther