Маслійчук, Ольга Богданівна2019-11-152019-11-152019Маслійчук, О. Б. Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Маслійчук Ольга Богданівна ; Нац. ун-т харч. технол. ; Львівс. нац. ун-т ветеринарної медицини та біотехнол. ім. С. З. Ґжицького. – Київ, 2019. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30268Роботу присвячено розробленню технології м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених люпиновим борошном та дивосилом з метою отримання продукції з підвищеною білковою протеїновою складовою для подолання білкового дефіциту населення. У роботі науково обґрунтовано рецептурний склад та вдосконалено технологію м'ясних посічених напівфабрикатів, що дозволяє раціонально використати люпинове борошно та дивосил і створити комбінований м'ясо-рослинний продукт з підвищеною білковою складовою, токсикологічну безпечність якого доведено в умовах in vivo. Розроблено і затверджено нормативну документацію на котлети з рослинною сировиною.uk-UKлюпинове борошноамінокислотний складдивосилplant raw materialminced meatnutritional valueУдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниThesis