Новойтенко, Ірина Віталіївна2014-11-202014-11-202014Новойтенко, І. Характеристика ринку кондитерських виробів в Україні / І. Новойтенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 146–149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18551Рівень споживання кондитерських виробів в Україні складає 15 кг на душу населення на рік. За цим показником Україна посідає 8-ме місце в світі. Найбільше споживачам смакують борошняні кондитерські вироби - 6 кг на душу населення на рік, шоколадні цукерки - 2,5 кг на душу населення на рік,інша кондитерська продукція - 6,5 кг на душу населення на рік. Consumption of confectionery in Ukraine is 15 kg per capita per year. For this indicator, Ukraine occupies 8th place in the world. Most consumers savor Pastry products - 6 kg per capita per year, Chocolates - 2.5 kg per capita per year, other confectionery products - 6.5 kg per capita per year.uk-UKкондитерські виробиconfectioneryнаселенняpopulationхарчова промисловістьfood industryкафедра економіки і праваХарактеристика ринку кондитерських виробів в УкраїніOther