Місце бізнес-освіти персоналу в реалізації стратегічних інтересів підприємства - В’ялець, Оксана Вікторівна (My University, 2018)
Акцентовано увагу на важливості реалізації освітньої парадигми навчання протягом життяі, зокрема, бізнес–освіти персоналу підприємства. Запропоновано авторське бачення сутності бізнес-освіти персоналу підприємства. Particular attention is paid to the importance of the education paradigm of lifelong learning and to the importance of employees business education of the company.It is proposed the author's vision ofessence of employees business education of the company.
Keywords: бізнес-освіта; human resource potential; labor market; кадровий потенціал; ринок праці