Мельник, Людмила МиколаївнаМатко, Світлана ВасилівнаБессараб, Олександр СеменовичОмельченко, Ганна Миколаївна2016-11-172016-11-172015Патент на корисну модель 97567 UA МПК A23L 2/02 (2006.01). Сік овочево-фруктовий / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Омельченко Г. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201409796 ; заявл. 25.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24564Сік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре буряка столового – 60…30 Пюре морквяне – 35…50 Сік журавлиновий – 5…20. Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%: Beet puree - 60 ... 30 Carrot puree - 35 ... 50 Cranberry juice - 5 ... 20.кафедра технології консервуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвсік овочево-фруктовийпюре буряка столовогоморквяне пюрежуравлиновий сікvegetable-fruit juicebeet pureecarrot pureecranberry juiceСік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567)Technical Report