Сік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567) - Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Омельченко, Ганна Миколаївна (My University, 2015)
Сік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре буряка столового – 60…30 Пюре морквяне – 35…50 Сік журавлиновий – 5…20. Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%: Beet puree - 60 ... 30 Carrot puree - 35 ... 50 Cranberry juice - 5 ... 20.
Keywords: кафедра технології консервування; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; сік овочево-фруктовий; пюре буряка столового; морквяне пюре; журавлиновий сік; vegetable-fruit juice; beet puree; carrot puree; cranberry juice