Бережна, Катерина ІгорівнаНаумова, Аліна Сергіївна2021-06-092021-06-092021Бережна, К. Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба / Катерина Бережна, Аліна Наумова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34369Об’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.otherхлібаналізоб'ємфізико-хімічні показникиякістьbreadanalysisvolumephysico-chemical parametersqualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хлібаThesis