Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба - Бережна, Катерина Ігорівна; Наумова, Аліна Сергіївна (My University, 2021)
Об’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.
Keywords: хліб; аналіз; об'єм; фізико-хімічні показники; якість; bread; analysis; volume; physico-chemical parameters; quality; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів