Pasichnyi, VasylStrashynskyi, IgorFursik, OksanaAnisimova, AnnaVazquez, Manuel2015-03-252015-03-252015Characterization and propeties of hydrocolloids / V. Pasichniy, I. Strashynskiy, O. Fursik and other // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19842The term «hydrocolloids» is commonly used to describe a range of polysaccharides and proteins that are nowadays widely used in a variety of industrial sectors to perform a number of functions including thickening and gelling aqueous solutions, stabilising foams, emulsions and dispersions, inhibiting ice and sugar crystal formation and the controlled release of flavours, etc.otherpolysaccharidesproteinshydrocolloidsполісахаридигідроколоїдибілкикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівCharacterization and propeties of hydrocolloidsOther