Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств - Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович (My University, 2023)
Проведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємств

The article analyzes the structures of modern automated security systems of hotel enterprises
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; системи безпеки; готелі; системи автоматизації; security systems; hotels; automation systems