Івчук, Надія ПавлівнаФедоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаСмульська, Юлія Владиславівна2015-12-162015-12-162012Івчук, Н. П. Оцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТ / Н. П. Івчук, Т. І. Миколів, Ю. В. Смульська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 257-259.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22010Метою дослідження було встановлення відповідності раціону харчування студентів третього курсу технологічних спеціальностей «піраміді здорового харчування». The aim of the study was to establish whether the diet of the third year students of technological specialties "pyramid healthy eating."кафедра технології оздоровчих продуктівздоров’яхарчовий раціонстудентиhealthstudentsdietОцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТOther