Рідкоус, Володимир ВасильовичДомарецький, Віталій АфанасійовичКуц, Анатолій МихайловичГетьманюк, К.Онищенко, І.Давиденко, Л.2015-03-032015-03-032010Підвищення бродильної активності / В. Рідкоус, А. Куц, В. Домарецький та ін. // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – № 1 (365). – С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19610Для досягнення максимальної бродильної активності сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33 їх регідратацію потрібно проводити в суслі, яке буде в подальшому буде зброджуватись без попередньої аерації. Обводнення дріжджових клітин потрібно здійснювати без перемішування, розсипаючи сухі дріжджі на поверхні сусла. For maximum fermentation activity of dry brewing yeast race Safbrew S-33 their rehydration should be carried out in wort, which will continue to fermentation without any preliminary aeration. For irrigation of yeast cells yeast need distributed on the surface of the wort without stirring.otherрегідратаціяперемішуваннясухі пивоварні дріжджіrehydrationmixingdry brewer's yeastсухие пивоваренные дрожжикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПідвищення бродильної активностіArticle