Підвищення бродильної активності - Рідкоус, Володимир Васильович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Гетьманюк, К.; Онищенко, І.; Давиденко, Л. (My University, 2010)
Для досягнення максимальної бродильної активності сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33 їх регідратацію потрібно проводити в суслі, яке буде в подальшому буде зброджуватись без попередньої аерації. Обводнення дріжджових клітин потрібно здійснювати без перемішування, розсипаючи сухі дріжджі на поверхні сусла. For maximum fermentation activity of dry brewing yeast race Safbrew S-33 their rehydration should be carried out in wort, which will continue to fermentation without any preliminary aeration. For irrigation of yeast cells yeast need distributed on the surface of the wort without stirring.
Keywords: регідратація; перемішування; сухі пивоварні дріжджі; rehydration; mixing; dry brewer's yeast; сухие пивоваренные дрожжи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства