Малежик, Іван ФедоровичМарценюк, Олександр СтепановичМельник, Людмила Миколаївна2013-05-312013-05-312002Малежик, І. Ф. Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування : історична довідка / І. Ф. Малежик, О. С. Марценюк, Л. М. Мельник // Наукові праці НУХТ. - 2002. – № 12. - C. 14-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8051Розглянуто історичні передумови створення і становлення кафедри процесів і апаратів харчових виробництв. Представлено наукові школи, які функціонують на кафедрі з моменту її існування. Наведено перелік підручників, навчальних посібників, монографій, виданих викладачами кафедри.otherнаукова школаректифікаціясорбціяекстрагуванняscientific schoolrectificationsorptionextractionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвКафедра процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервуванняArticle