Сорокіна, Катерина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2020-06-242020-06-242016Сорокіна, К. О. Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів / К. О. Сорокіна, Т. І. Федоренко // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : Міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених, 24 -25 березня, м. Луцьк. – Луцьк : ВоК НУХТ, 2016. - С. 152-154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31663Наведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.тонізучий напійпророщене зерноімбирсочевицяtonic drinksprouted graingingerlentilкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури тонізуючого напою для студентівThesis