Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів - Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (НУХТ, 2016)
Наведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.
Keywords: тонізучий напій; пророщене зерно; імбир; сочевиця; tonic drink; sprouted grain; ginger; lentil; кафедра технології оздоровчих продуктів