Методичні та практичні підходи до забезпечення процесу здійснення змін в умовах опору - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Пропонується модель забезпечення процесу здійснення змін в умовах опору з урахуванням індивідуальних, командних та організаційних змін. The model of insurance of changes making process in conditions of resistance taking into account the individual, command and organizational changes is proposed.
Keywords: індивідуальні зміни; командні зміни; організаційні зміни; опір; individual changes; command changes; organizational changes; resistance; кафедра економіки праці та менеджменту