Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна2013-11-082013-11-082013Страшинський, І. М. Розробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 346–347.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11134Розроблена технологія виготовлення м’ясних продуктів з хітозаном , яка підвищує якість, харчову та біологічну цінність готових виробів. Was developed technology of meat products with chitosan, which increases the quality, nutritional and biological value of finished products.otherбіологічно активні речовинидієтичне м'ясохітозанbiologically active substancesdietary meatchitosanкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктівOther