Процесом керує комп’ютер - Загоровська, Лариса Григорівна; Яницький, В.; Швець, Н.; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2010)
Досліджено стан автоматизації підприємств макаронної галузі на прикладі ВАТ «Макаронна фабрика» та зроблено огляд робіт що проводяться для удосконалення системи управління шляхом розробки інформаційних систем на основі нових технологій.

The state of automation macaroni industry for example, JSC "Macaroni factory" and an overview of work undertaken to improve management through the development of information systems based on new technologies.
Keywords: система управління; інформаційні системи; макаронне підприємство; management; information systems; macaroni company; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки