Розробка структури бази прецедентів для системи підтримки та прийняття рішень на основі прецедентного підходу - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2014)
При управлінні технологічним комплексом за допомогою системи підтримки та прийняття рішень на основі прецедентного підходу необхідна база прецедентів. Для створення бази прецедентів необхідно визначитися з її структурою. In managing technological complex using support systems and decision-making based on case-base approach is needed precedents. To create a database precedents necessary to determine its structure.
Keywords: прийняття рішень; прецедентний підхід; розробка структури; decision making; precedential approach; structuring; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка