Байдаєв, Р. В.Дубковецький, Ігор ВолодимировичБурлака, Тетяна ВасилівнаМалежик, Іван ФедоровичКопиленко, Анатолій Васильович2018-07-032018-07-032015Дослідження структурної характеристики культивованих грибів зневоднених конвективно-терморадіаційним енергопідведенням / Р. В. Байдаєв, І. В. Дубковецький, Т. В.Бурлака та ін. // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей IX Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 18-19 квітня 2016 р. — К. : НТУУ «КПІ», 2016. — С. 112-113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27817Фізико-хімічні зміни, які відбуваються в процесі сушіння впливають на якість зневодненого продукту, але можуть бути відновлені обводненням. Такі властивості як колір, текстура, щільність, пористість і сорбційні характеристики зневоднених матеріалів залежать переважно від способу сушіння. Дані властивості характеризують якість зневодненої продукції, тому спосіб і умови сушіння мають, важливе значення.сушіннякультивовані грибизневодненняконвективно-терморадіаційний методсушкакультивируемые грибыобезвоживаниеконвективно-терморадиационный методcultivated mushroomsdehydrationconvective thermo-radiation methodкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження структурної характеристики культивованих грибів зневоднених конвективно-терморадіаційним енергопідведеннямThesis