Ковалевська, Єлизавета ІванівнаКорецька, Ірина Львівна2012-11-042012-11-042010Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3438Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.uk-UKхарчові добавкигідрофільні властивостінапівфабрикатиfood additiveshydrophylic propertiessemi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробівThesis