Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів - Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2010)
Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.
Keywords: харчові добавки; гідрофільні властивості; напівфабрикати; food additives; hydrophylic properties; semi-finished products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції