Дослідження антиоксидантних властивостей олійних композицій на основі високоолеїнової соняшникової олії - Єрмаков, Микола Олександрович; Осейко, Микола Іванович (My University, 2019)
Метою роботи було дослідження олійних композицій на основі високоолеїнової (ВО) соняшникової та соєвої нерафінованої олій для з’ясування стійкості до окислення у порівнянні з класичною соняшниковою олією; The purpose of this work was to study oilseed compositions based on high oleic (BO) sunflower and soybean unrefined oils to determine oxidation resistance in comparison with classic sunflower oil.
Keywords: олійна композиція; високоолеїнова соняшникова олія; прискорене окислення; oil composition; high-oleinic sunflower oil; accelerated oxidation; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів