Особливості викладання дисципліни БЖД студентам заочного факультету - Слободян, Ольга Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Яцюк, Микита Мефодійович; Пушанко, Микола Миколайович (My University, 2003)
Проводиться аналіз вивчення дисциплін безпека життєдіяльності, виходячи з профілю університету. Темами є захист людей від радіоактивного і хімічного ураження, найбільш поширених і небезпечних факторів. В навчальному процесі використовують методичні матеріали для підготовки розділу в дипломному проекті та комп'ютерні програми для розрахунків. The analysis of the study subjects safety, based on the profile of the university. The subject is to protect people from radioactive and chemical weapons, and the most common hazards. In the learning process used to prepare the training materials section of the thesis project and software for calculations.
Keywords: заочний факультет; метод; програма; correspondence faculty; method; program; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу