Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи - (:unkn) unknown (My University, 2024)
У матеріалах третьої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи» висвітлено дослідження й обґрунтування теоретичних, методологічних і практичних проблем сучасної науки та освіти й методів їх розв’язання. Видання призначене для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів, студентів вищих навчальних закладів, працівників органів влади та державних установ, а також для практичних фахівців. Висловлені у матеріалах конференції думки та пропозиції можуть не збігатися з точкою зору редакційної колегії. Відповідальність за достовірність інформації, точність назв, статистичних даних, прізвищ та цитат несуть автори. Доповіді опубліковано в авторській редакції. У випадках виявлення плагіату, відповідальність несуть автори наданих матеріалів.

The materials of the third International Scientific and Practical Conference "Actual Problems of Science and Education: Realities and Prospects" highlight the research and justification of theoretical, methodological and practical problems of modern science and education and methods for their solution. The publication is intended for scientists, teachers, postgraduate students, applicants, students of higher educational institutions, employees of government bodies and state institutions, as well as for practical specialists. The opinions and proposals expressed in the materials of the conference may not coincide with the point of view of the editorial board. Responsibility for the reliability of information, accuracy of titles, statistical data, surnames and citations lies with the authors. The reports are published in the author's editorial office. In cases of detection of plagiarism, the authors of the submitted materials are responsible.