Особливості моделювання системи управління оборотними засобами хлібопекарських підприємств - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2011)
Вивчено особливості розробки та впровадження системи управління оборотними засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного управління оборотними засобами. Досліджено основні проблеми в управлінні оборотними засобами хлібопекарських підприємств та розроблено заходи щодо їх усунення та вдосконалення існуючої системи управління оборотними засобами It is studied features of working out and introduction of a control system by circulating assets at the enterprises baking industries, it is evaluated possibilities of creation of conditions for more efficient control circulating assets. It is investigated the basic problems in management of circulating assets of baking enterprises and it is developed actions for their removal and improvement of an existing control system by circulating assets
Keywords: оборотні засоби; виробничі запаси; нормування запасів; elements of circulating assets; industrial stocks; rationing of stocks; кафедра економіки праці та менеджменту