Дослідження комбінованого способу сушіння чорносливу - Швецова, Інга Володимирівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
У статті проаналізовано сучасний стан використання мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів у комбінаціях з іншими поширеними способами зневоднення в лабораторних умовах. Наведено результати лабораторних досліджень сушіння слив конвективним, мікрохвильовим і комбінованим мікрохвильовим з конвективним способами. In this paper, the analysis of current state of microwave drying of food products in combination with other common ways of dehydration in the laboratory has been conducted. The author presents the results of laboratory drying of plums using convective, microwave and combined microwave and convective drying methods.
Keywords: чорнослив; конвекція; мікрохвильове сушіння; кінетика; prunes; convection; microwave drying; kinetics; кафедра технології консервування