Баран, Юлія ЛеонідівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир МиколайовичСильчук, Тетяна Анатоліївна2013-03-042013-03-042011Пат. на корисну модель № 56801 Україна, (51) МПК (2011.11), А21D 8/00. Спосіб виробництва заварного хліба / Баран Ю. В., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М., Сильчук Т. А. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2010 08831 ; заявл. 15.07.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6708Патент на корисну модель. Запропоновано спосіб виробництва заварного хліба, який складається зі стадії приготування заварки, закваски та приготування тіста. Використання біологічно-активної закваски у кількості 4-5 % до маси борошна, сприяє зменшенню затрат сухих речовин борошна на бродіння та скорочення технологічного процесу приготування хліба на 4-5 годин порівняно з традиційним способом. The patent for useful model. Presents a method of producing boiled bread, which consists of a cooking stage brewing, fermentation and dough. The use of biologically active yeast in an amount of 4-5% by weight of flour, reduces costs solids flour for fermentation and reduction process of making bread for 4-5 hours compared to the traditional way.uk-UKзаваркабіологічно активна закваскабродіннятривалість технологічного процесузатрати на бродінняweldingsourdoughbiologically active yeastfermentationduration of the processcost of fermentationкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва заварного хліба (Патент на корисну модель № 56801)Other