Пасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичХрапачов, Олег Вікторович2023-10-122023-10-122021Пасічний, В. М. Повторна пастеризації як спосіб подовження подовженим терміному зберігання ковбасних виробів вареної групи / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 75–76https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41172Проведено аналіз можливості повторної пастеризації для вареної групи ковбас та проведено матемичний розрахунок з моделюваням результатів.otherпастеризаціяварені ковбасикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівактивне пакуванняpasteurizationboiled sausagesactive packingПовторна пастеризації як спосіб подовження подовженим терміному зберігання ковбасних виробів вареної групиThesis