Повторна пастеризація як спосіб подовження подовженим терміном зберігання ковбасних виробів вареної групи - Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович (My University, 2021)
Проведено аналіз можливості повторної пастеризації для вареної групи ковбас та проведено математичний розрахунок з моделюванням результатів.
Keywords: мікробіологічна стабільність; варена ковбаса; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; активне пакування