Методики розрахунків – складова спеціальних знань і як доказ у висновку судової економічної експертизи в сфері інтелектуальної власності - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2017)
Розглядається проблема здійснення досліджень судовими експертами з позиції спеціальних знань, зокрема, з питань економічної експертизи в сфері інтелектуальної власності, до яких відноситься володіння спеціальними методиками дослідження та процесом розрахунків, що є інструментом доказу у висновку судового експерта. The author considers the issue of conducting the research by court experts from the point of special knowledge, in particular, on issues of economic expertise in the field of intellectual property, which includes possession of special methods of research and calculation process, which is a tool of proof in the conclusion of a court expert.
Keywords: ознаки доказу; спеціальні знання; судова експертиза; методики розрахунків; інтелектуальна власність; signs of evidence; special knowledge; judicial expertise; methods of calculations; intellectual property