Загальні положення про роль Конституційного Суду України у внесенні змін до Основного Закону держави - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2014)
Із аналізу положень Конституції України випливає, що у внесенні змін до Основного Закону держави роль єдиного органу конституційної юрисдикції надзвичайно вагома. Врахування змісту його висновку є обов’язковим при внесенні змін до Конституції У країни або доповненні її новими положеннями.
Keywords: Конституційний Суд України; Конституція; внесення змін; Конституционный Суд Украины; Конституция; внесение изменений; Constitutional Court of Ukraine; Constitution; amendments; кафедра економіки і права