Можливості застосування інновацій в туризмі - Васьковська, Ірина Іванівна (My University, 2015)
Один з основних способів залучення споживачів і збільшення свого доходу, полягає в пропозиції йому нового товару. У туристичній галузі, цей товар може бути новими маршрутами або місцями відпочинку. Однак, практично у кожного агентства, існує страх застосування нововведень першим, вдосконалення механізму роботи з клієнтами. Нововведення несе з собою чималу ступінь ризику.
Keywords: інновації (туризм); туристична індустрія