Грек, Олена ВікторівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаЧубенко, Лариса Михайлівна2019-02-202019-02-202018Патент 130435 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Грек О.В., Осьмак Т.Г., Чубенко Л.М. – u 2018 06002 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28844Склад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).uk-UKморозивобілковий компонентбілково-трав'янийice creamthe protein componentprotein-herbalкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (патент на корисну модель № 130435)Other