Склад морозива (патент на корисну модель № 130435) - Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса Михайлівна (My University, 2018)
Склад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).
Keywords: морозиво; білковий компонент; білково-трав'яний; ice cream; the protein component; protein-herbal; кафедра технології молока і молочних продуктів